HOESO gaat van start

Op vrijdag 5 juli heb ik met een onwijs trots gevoel voor de laatste keer als afstudeercoördinator de diploma’s mogen overhandigen aan onze afgestudeerden. Ik sloot af met deze dia, waaronder een gouden inzicht van naamgenoot Hanneke van Gompel.
Ook ik ga weer uitvliegen om mijn droom verder te verwezenlijken, precies 25 jaar na mijn eigen diploma-uitreiking 😊
Met HOESO – Hanneke Oude Elberink Schieving Onderneming – wil ik in de praktijk bijdragen aan kennisdeling en talentontwikkeling, zodat organisaties de juiste financiële mensen & kennis krijgen waarmee ze hun duurzame missie kunnen realiseren. HOESO staat voor positieve energie, andere kijk op zaken, een pragmatische aanpak en bouwt voort op een waardevol netwerk, kennis en ervaring in zowel duurzaamheid als finance.
Maar HOESO staat voor veel meer… Nieuwsgierig? Neem gerust een kijkje op
www.hoeso.nl.

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>