VOOR U

HOESO staat voor

Passie voor duurzaamheid en kennis van Finance

HOESO is een “nieuw” merk, maar bouwt voort op een waardevol netwerk, kennis en ervaring in zowel duurzaamheid als finance.

Positieve energie, andere kijk op zaken en praktische invulling

HOESO heeft het aangeboren vermogen om (samen!) te ontwikkelen, te bouwen, te presenteren én uit te voeren. Ik sta bekend om op een verfrissende manier een onderwerp aan te snijden wat gezien wordt als “suf en moeilijk”. Sta er dus niet raar van op te kijken als HOESO weer eens verrassend uit de hoek komt en met een voorstel komt waar je zelf nog niet aan gedacht hebt…

De kracht van de combinatie

HOESO zoekt altijd de verbinding op tussen werelden waar het “ogenschijnlijk” schuurt maar elkaar juist nodig hebben/in balans houden.
Ik  beweeg me optimaal in een combinatie van onderwijs & praktijk, profit & non profit, duurzaamheid & finance, soft & hard skills, masculien & feminien….  

DIENSTEN

“Met HOESO draag ik bij aan kennisdeling en talentontwikkeling, zodat organisaties de juiste financiële mensen & kennis krijgen waarmee ze hun duurzame missie kunnen realiseren.”

Wat verstaat HOESO onder kennisdeling en talentontwikkeling?

Kennisdeling: het pragmatisch vertalen van duurzaamheid naar finance, waarbij zelf ervaren en samen leren centraal staan.
Talentontwikkeling: het vinden van de juiste fit tussen organisaties en duurzame financiële professionals, zodanig dat het aan beide kanten klopt.

Dit kan in allerlei verschillende vormen en samenstellingen vanuit zowel de organisatie als het HOESO netwerk.