VOOR U

WAT bereikt u met HOESO?

Niet alleen bewustwording bij de financials, maar ook dat zij de benodigde kennis en vaardigheden krijgen om hun belangrijke rol bij het verduurzamen van de organisatie daadwerkelijk te pakken.

WAAR draagt HOESO aan bij?

Kennisdeling: het opzetten en uitrollen van maatwerk-opleidingsprogramma’s, waarbij de pragmatische vertaling van Duurzaamheid naar Finance centraal staat.
Dit kan in allerlei verschillende werkvormen en samenstellingen vanuit zowel de organisatie als het HOESO-netwerk. Hierbij kunt u denken aan (in-house) inspiratiesessies, workshops of (meerdaagse) trainingen.

Talentontwikkeling: het vinden van de juiste fit tussen organisaties en duurzame financiële professionals, zodanig dat het aan beide kanten klopt.
In de praktijk blijkt dat vanuit het opleidingstraject regelmatig de behoefte ontstaat aan talentontwikkeling. Ook hier kan HOESO toegevoegde waarde leveren door haar ruime coachervaring maar ook door het bij elkaar brengen van vraag en aanbod via haar netwerk.

HOE pakt HOESO dat aan?

Door samen met u een trainingsprogramma op te zetten, die geheel aansluit bij de fase waarin uw (financiële) organisatie zit. HOESO neemt hierin het voortouw, maar maakt daarbij slim gebruik van haar netwerk en samenwerkingspartners.

WAAROM kiest u voor HOESO?

Passie voor duurzaamheid en kennis van Finance
HOESO is een professionele sparringpartner voor organisaties die willen verduurzamen en finance daarin willen meenemen.
Zij bouwt voort op wat zij in de afgelopen 25 jaar heeft opgebouwd: een waardevol netwerk, kennis en ervaring in zowel finance als duurzaamheid.

Positieve energie, andere kijk op zaken en praktische invulling
HOESO heeft het aangeboren vermogen om complexe materie handzaam te maken. Zij staat bekend om haar positieve energie, waarmee zij op een verfrissende manier een onderwerp weet aan te snijden wat wordt gezien als “suf en moeilijk”.

Van KT-winstmaximalisatie naar LT-waardecreatie
HOESO weet niet alleen de essentie van Sustainable Finance over te brengen, maar ook wat het kan opleveren voor de organisatie. Het lange termijn denken in meervoudige waardecreatie en tegelijkertijd op korte termijn resultaten willen boeken zit in haar DNA.

De kracht van deze combinatie leidt tot enthousiaste Sustainable Financials, die niet alleen weten hoe ze duurzaamheid kunnen integreren in hun dagelijkse werkzaamheden, maar het ook doen en daarmee daadwerkelijk toegevoegde waarde leveren!